ESK Leopoldsburg sjot voor zieke Seppe

Print
ESK Leopoldsburg sjot voor zieke Seppe

Foto: Johan Mulders

Heppen

Leopoldsburg - Ook ESK Leopoldsburg springt in de bres voor de 5-jarige Seppe Moons uit Heppen. Op zaterdag 2 maart gaan de jeugdspelers “sjotten” voor het goede doel.

Seppe is al een jaar ernstig ziek en moet een dure behandeling ondergaan om de kanker te overwinnen. “Hij heeft ondertussen al verschillende therapieën gehad, maar volgens de dokter zijn er nog meer behandelingen noodzakelijk”, zegt bestuurslid van ESK Leopldsburg Kris Fostier. “De medicamenten kosten heel veel geld, zo'n 140.000 euro. En neen, er staat hier geen nulletje te veel. Om dit geld te verzamelen werd een werkgroepje Steun Seppe opgericht. Als grootste sportclub in Leopoldsburg willen wij ook ons steentje bijdragen en doen wat we het best kunnen: voetbalwedstrijden organiseren.”

Op zaterdag 2 maart organiseert ESK Leopoldsburg allerlei activiteiten voor de jongste voetballers, zoals korte voetbalwedstrijdjes (U6-7-8-9). Dit wordt gecombineerd met allerlei randanimatie. Iedereen kan iets komen eten of drinken en de opbrengst van deze dag zal integraal naar Seppe gaan.

(Foto Kris Fostier)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio