Generaties ontmoeten elkaar bij ZinInZang in JC De Bilding

Print
Bilzen - In februari – met Valentijnsdag in het verschiet - werd bij ZinInZang de liefde bezongen. Maar ook de mooie en liefdevolle herinneringen aan de overleden partner. En we zijn getuige van de genegenheid tussen de generaties: enkele kleinkinderen brengen hun grootouders naar ZinInZang.

ZinInZang heeft de kaap van de 7.000 aanwezigen overschreden. En met nog meer enthousiasme dan toen we 70 edities geleden gestart zijn, en met de steun van 14 vrijwilligers, blijven we dit leuk event maandelijks organiseren. 

Sinds december 2018 is JC DE BILDING onze vaste stek geworden. De jeugddienst van de stad Bilzen stelt hun infrastructuur voor ons ter beschikking. Erg mooie locatie: voldoende parking, bereikbaar door de belbus (als men niet staakt), en ruime parkeerplaatsen voor personen met een handicap, ja zelfs een overdekte en door camera’s beveiligde fietsparking.
De staking van De Lijn, en dus ook van de belbus, heeft een aantal van onze fans niet kunnen tegenhouden om naar ZinInZang te komen. Anderen zijn gebracht door hun kleinkinderen. Een mooie geste van genegenheid tussen de generaties.
Op 7 februari – met Valentijnsdag in het verschiet - werd bij ZinInZang door meer dan 120 aanwezigen de liefde bezongen. De liefde in al zijn facetten, ook de mooie herinneringen aan de overleden partner en de genegenheid tussen jong en oud.

Luk Voncken, onze cantor, stond alleen in voor de muzikale begeleiding. Tonny Appermont, de vaste pianist, was verhinderd. Volgende keer tracht hij er opnieuw bij te zijn. Tussendoor nam Désiré de lead bij 'O heideroosje' en Leon bij 'Er is een plaats in mijn armen' van Will Tura.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor ons volgend gratis meezingevenement op de eerste donderdag van de maand. U kan er weer bij zijn op donderdag 7 maart 2019. Als thema kiezen we 'ZinInZang, je zou voor minder vrolijk worden!'.

De songlist bevat bijzonder vrolijke liedjes en in deze tijd van het jaar zullen enkele carnavalsliederen ook niet ontbreken. Het zijn ook bijna uitsluitend Nederlandstalige liederen uit ons collectief geheugen. We projecteren alle liedteksten, voor iedereen goed leesbaar Wil je precies weten welke liedjes we zingen kijk dan op onze website www.zininzang.be of op onze facebookpagina www.facebook.com/zininzang.

U bent van harte welkom op donderdag 7 maart om 14 u in JC De Bilding (op de vrijetijdscampus De Kimpel) te Bilzen. Eindigen doen we rond de klok van 16 u. Breng gerust vrienden en kennissen mee. We zijn gemiddeld met een honderdtal.

ZinInZang wordt gratis aangeboden.
Wil je dat we uw vrienden ook per mail uitnodigen stuur dan hun mailadres naar info.zininzang@gmail.com. Wij houden hen dan ook verder op de hoogte van al onze activiteiten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio