Celebs

Brad Pitt gespot op verjaardagsfeestje Jennifer Aniston

Print
Brad Pitt gespot op verjaardagsfeestje Jennifer Aniston

Brad Pitt en Jennifer Aniston Foto: Isopix

Brad Pitt is zaterdag opgemerkt op het verjaardagsfeestje van zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. De actrice vierde haar vijftigste verjaardag met een groot feest in de Sunset Tower in Los Angeles. Pitt en Aniston vroegen in 2005 de scheiding aan na een huwelijk van 5 jaar.

De twee zijn in de jaren na hun scheiding altijd vriendschappelijk met elkaar om blijven gaan. Toen Aniston vorig jaar scheidde van acteur Justin Theroux, gingen er zelfs even geluiden dat de befaamde Hollywoodsterren weer bij elkaar zouden komen. Maar insiders lieten weten dat ze niet zo close met elkaar zijn. “Ze hebben geen regelmatig contact, het blijft bij een sms’je over en weer om elkaar succes te wensen als ze een nieuw project hebben”, klonk het. Toch is het contact blijkbaar hecht genoeg voor Jennifer Aniston om haar oude vlam uit te nodigen bij deze bijzondere verjaardag.

Pitt was niet de enige ex van Aniston die zijn gezicht liet zien op het feest: ook John Mayer stond op de gastenlijst. Mayer en Anniston hadden in 2008 en 2009 een stormachtige knipperlichtrelatie. En het wordt nog ingewikkelder: ook de ex-verloofde van Pitt, Gwyneth Paltrow, was aanwezig. Pitt lijkt op het moment single, al werd hij kortgeleden nog even gelinkt aan Charlize Theron.

Andere bekende gasten waren onder anderen George en Amal Clooney, Katy Perry en vriendje Orlando Bloom, Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres en Robert Downey Jr.

Niet te missen