UNIZO Maasmechelen reikt derde Mosasaurus Award uit aan MinAs Architecten

Print
Maasmechelen - Het bestuur van UNIZO Maasmechelen en een jury van zelfstandige ondernemers en partners kozen voor de 3de keer hun Ondernemer van het Jaar. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze Maasmechelse bedrijven in de kijker. De competitie kreeg zijn beslag tijdens de nieuwjaarshappening op 25 januari.

De genomineerden voor de Mosasaurus Award 2018 waren:

Yannick Opsteyn Technieken, Uw partner voor industriële en woning automatisatie zoals ventilatie, klimatisatie, domotica en electro services. Een aantal jaren geleden heeft Yannick en zijn team gekozen voor een mooi pand op het industrieterrein van Maasmechelen. Werkgelegenheid creëren en streven naar een goede service kan je van dit bedrijf verwachten.

Optiek Guido Huygen is reeds sinds vele jaren een bekende optiek zaak in Maasmechelen. Een echt familiebedrijf waarbij pater familias Guido Huygen samen met zijn vrouw Dominique aan het roer staan van het familiebedrijf. Onlangs hebben ze sterk geïnvesteerd op de Pauwengraaf om de toekomst te kunnen waarborgen voor de optiekzaak nu ook de dochter in het bedrijf komt.

Minas Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat kort bij de mensen staat. Opdrachtgevers krijgen bij Minas de aandacht die ze verdienen. Vedat Sarier en Özgür Sarier nemen hun roots en achtergrond mee als troef en proberen zo de architect van iedereen te zijn.

Deze laatste ging met de titel Mosasaurus 2018 aan de haal. Optiek Guido Huygen nam de Publieksprijs mee naar huis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio