Celebs

Gwyneth Paltrow brengt haar Goop naar Netflix

Print
Gwyneth Paltrow brengt haar Goop naar Netflix

Foto: Isopix

Gwyneth Paltrow breidt haar Goop-imperium nog wat extra uit, meer bepaald richting Netflix. In het najaar zal er op het streamingplatform een docuserie te zien zijn van het lifestylemerk dat door de actrice werd opgericht.

De ambities van Gwyneth Paltrow om van Goop een internationaal gevestigde waarde te maken, worden extra kracht bijgezet. Ze brengt haar lifestylemerk naar Netflix en de show zal wereldwijd gestreamd kunnen worden. Dat nieuws werd officieel bevestigd en er werd ook al bekendgemaakt dat het gaat om een docuserie met afleveringen van telkens dertig minuten. Die zullen worden gepresenteerd door Goop-redactieverantwoordelijke Elise Loehnen of door Paltrow zelf. 

Inhoudelijk wordt de lijn van Goop doorgetrokken in de programma's. Onderwerpen die zullen worden behandeld omvatten onder meer mentale, fysieke en seksuele gezondheid. Naar verluidt zal er telkens een panel van experts aan bod komen, gaande van dokters tot onderzoekers. Er werd alvast aangekondigd dat de actrice bij elke stap in het productieproces betrokken zal worden. Om zich volledig op de show te kunnen concentreren, zal het viermaandelijks magazine van Goop worden stopgezet.

Goop werd in 2008 opgericht door Paltrow. Het begon als een wekelijkse nieuwsbrief met lifestyletips, maar is ondertussen uitgegroeid tot een miljoenenbusiness. 

Niet te missen