Celebs

Serena Williams deelt krachtige boodschap

Print
De Super Bowl is veel meer dan de jaarlijkse finale van het Amerikaanse footballseizoen. Veel kijkers stemmen traditiegetrouw af voor de halftime-show (die dit jaar helemaal wordt afgebroken) en de reclames. Eén van die spotjes was voor datingapp Bumble en bevatte een lesje van tennisster Serena Williams.

In de advertentie, die na het eerste kwart van de wedstrijd werd uitgezonden, zien we de kampioene in tenniskleding op het veld staan en met een balletje stuiteren. Dan weerklinkt haar stem, die een boodschap over de liefde verspreidt.

“De wereld zegt dat je moet wachten; dat wachten beleefd is en dat goede dingen wel gewoon op je pad zullen komen. Maar als ik had gewacht tot er verandering zou plaatsvinden, had ik nooit een verschil gemaakt. Dus zet de eerste stap. “Wacht niet om mensen je vinden. Vind ze. In werk. In de liefde, in het leven. En wacht niet tot iemand je de kracht geeft, want die bezit je al”, klinkt het terwijl er beelden van de ster verschijnen uit haar professionele leven en van haar wederhelft Alexis Ohanian, met wie ze dochtertje Alexis Olympia heeft.

Niet te missen