Jeugdraad klinkt op het nieuwe jaar

Print
Jeugdraad klinkt op het nieuwe jaar

Foto: Miet Debay

Riemst - Vrijdag 1 februari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de jeugdraad Riemst plaats. De jeugdraad is een adviesraad en de officiële spreekbuis voor alle kinderen en jongeren van Riemst, zodat ze niet vergeten worden bij het nemen van beslissingen bij de gemeente.

Het dagelijks bestuur bestaat uit Christophe Eycken (voorzitter), Tine Vos, Kiara Moors, Sanne Haesen, Arne Vaesen en Thomas François. Arne, Tine en Christophe nemen binnenkort afscheid en zullen de fakkel doorgeven.
Een belangrijke realisatie afgelopen jaar van de jeugdraad in samenwerking met de gemeente Riemst was het behalen van het label kindvriendelijke gemeente.
Dit jaar zullen ze voor de tweede keer het succes van de paaseierenraap verder zetten. Vorig jaar mocht de jeugdraad 1.000 euro schenken aan Hope for Hidde. Ook kwam er een mooi, fris logo voor de jeugdraad, ontworpen door Kasper Konings.
Allemaal heel leuke initiatieven die de jeugdraad heeft gerealiseerd en ook in 2019 zullen ze hun beste beentje blijven voortzetten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio