Opbrengst 'Leut viert Kerst' gaat naar Sint Vincentiusvereniging

Print
Opbrengst 'Leut viert Kerst' gaat naar Sint Vincentiusvereniging

Foto: Natalie Ashdown

Leut

Maasmechelen - Op 21 december werd het kerkplein in Leut omgetoverd tot het gezelligste plein van Leut en omstreken! Die namiddag en avond vond namelijk de eerste Leutse Kersthappening plaats, een initiatief van alle Leutse verenigingen. De opbrengst daarvan werd zopas overhandigd aan de Sint-Vincentiusvereniging van Maasmechelen.

Met man en macht werd er in weer en wind gewerkt om op vrijdagnamiddag 21 december een heel kerstdorp klaar te hebben: kinderen konden er genieten van heerlijke wafels en cupcakes met een lekkere beker warme chocolademelk. Het aanbod voor de mama’s en papa’s ging van een gezond watertje tot een heerlijk verwarmende glühwein of limoncello. En alsof dat nog niet genoeg was, bakten de Leutse zusters lekkere zelfgemaakte loempia’s voor iedereen. Tegelijk konden de bezoekers ook creatieve knutselwerkjes shoppen om thuis in de kerstboom te hangen.

De opbrengst van dit alles ging integraal naar de Sint-Vincentiusvereniging te Maasmechelen en bedroeg maar liefst 1.500 euro. De cheque werd met veel plezier in ontvangst genomen door voorzitter Jackie Jackmaert. Een warm gebaar in deze koude periode van het jaar…en uiteraard voor herhaling vatbaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio