Mini-onderneming Artisjiek lanceert eerste event

Print
Leopoldsburg - Artisjiek, de mini-onderneming van de leerlingen van Bovenbouw Sint-Michiel Leopoldsburg, lanceerde afgelopen weekend zijn project met een eerste event.

Artisjiek, de mini-onderneming van het laatste jaar secundair onderwijs in Sint-Michiel Leopoldsburg, begon dit weekend aan het echte werk. Bij hun onderneming staat het talent van de consument centraal. Ze organiseren evenementen waarbij er steeds een ander talent naar voren wordt gebracht. Zo geven ze iedereen de kans om hun talent in de kijker te zetten en het te delen met anderen.

Vrijdag 25 januari trotseerden dertien mini-ondernemers de kou om van hun eerste activiteit een groot succes te maken. In het bos van het centrum van Leopoldsburg werd er een kleuterwandeling georganiseerd waar ook Artisjiek van de partij was. Met glow in the dark-voetbal voor de kleinste sporters, een doolhof voor de speurneusjes en een feesttent voor de zotste feestbeesten kon elke kleuter zelf ontdekken waar hij goed in was. Zo hebben ze ook hun concept bij de allerkleinste duidelijk gemaakt.

Maar Artisjiek staat niet stil. Zaterdag 26 januari stond hun lanceringsevenement op de planning. Met Discjockeys die hun talent kwamen delen en mocktailmakers die met hart en ziel hun drankjes shaketen, zat de sfeer er goed in. Na een talrijke opkomst konden de studenten al met veel plezier uitkijken naar het volgende evenement. Op 16 februari organiseren ze een ‘valentijns speciale’. Met een karaokebar en gedichtenschrijvers belooft het weer een avond vol gezelligheid te worden. Ook hier zijn de zangtalenten en getalenteerde schrijvers meer dan welkom.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio