Handmade in Belgium-label voor Nowak in As

Print
Handmade in Belgium-label voor Nowak in As

Foto: Eric Bervoets

As - Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg heeft het Unizo HIB of Handmade in Belgium-label uitgereikt aan Noury Vanmanshoven van Nowak bvba in As.

Nowak is een Belgische fabrikant van houten tuinhuizen, blokhutten, carports, garages, poolhouses, prielen enzovoort. Elk houten bijgebouw wordt volledig van A tot Z handgemaakt in hun eigen schrijnwerkerij. Nowak staat bekend om zijn kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaar maatwerk.

Met het HIB-label wil Unizo Limburg ondernemers die originele en handgemaakte producten afleveren, extra ondersteunen. “Daarom is het zogenaamde HIB-label in het leven geroepen en deze ondernemer past perfect in dit plaatje”, legt Bart Lodewyckx van Unizo Limburg uit. Met dit label erkent Unizo de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Consumenten zijn vandaag meer dan ooit op zoek naar originele producten en willen daarvoor een authenticiteitsgarantie. “Die ambachtelijke ondernemers willen we een duwtje in de rug geven. De term ambachtelijk is in België, in tegenstelling tot in Frankrijk niet beschermd. Vandaar dat wij bij Unizo het HIB-label in het leven hebben geroepen”, aldus Bart Lodewyckx.

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio