© Gerard Peeters

© Gerard Peeters

© Gerard Peeters

© Gerard Peeters

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Wensen en een eervolle vermelding tijdens eerste ZinInZang

Op 10 januari vond de eerste ZinInZang van het nieuwe jaar plaats. Die begon uiteraard met het uitwisselen van de jaarlijkse wensen.

Gerard Peeters

Sinds vorige ZinInZang hebben we opnieuw een laureaat in onze rangen. Enkele jaren geleden ontving onze cantor Luk Voncken de publieksprijs voor culturele verdienste in Bilzen. Afgelopen maand kreeg hij opnieuw deze prijs, ditmaal met de organisatie van 'De maandelijkse aperitiefconcerten in zaal Concordia'.

Wij waren, na de drukke nieuwjaarsperiode, opnieuw met meer dan 100 aanwezigen om er samen een gezellige boel van te maken met liedjes van toen en nu.Ook deze keer gaf ZinInZang kansen aan jong onbekend talent: Hans was cantor bij 'Wie sjoen ons Limburg is' en Desiré bij 'Waarom fluister ik je naam nog'. Frans zong op de melodie van 'My way' een eigen tekst. Een wondermooi lied en dankzij de projectie van de tekst kon iedereen meezingen. En Laurent had een hit met 'Ik was een boemelaar'.

ZinInZang is erg dankbaar voor de vele vrijwilligers die dit maandelijks zangfeest blijven organiseren. Maar we zijn nog zoek naar een websitebouwer - wij zorgen zelf wel voor de maandelijkse update - en naar iemand met een vlotte pen, om samen met ons de maandelijkse verslaggeving te verzorgen. Vrijwilligers zijn welkom, mail maar naar info.zininzang@gmail.com.

In februari organiseren we ZinInZang opnieuw op de eerste donderdag van de maand, donderdag 7 februari 2019. En als thema kiezen we 'Valentijntjesdag en ZinInZang, meer moet dat niet zijn'. Dus de liedjes zullen zeer zeker te maken hebben met liefde en gezelligheid. Wil je weten welke liedjes het precies zijn, kijk dan voor de songlist op onze Facebookpagina of op onze website www.zininzang.be.We zingen samen onder de muzikale leiding van zanger/gitarist Luk Voncken en pianist Tonny Appermont. We projecteren alle liedteksten op een groot scherm, voor iedereen goed leesbaar. We starten stipt om 14 uur, eindigen doen we rond 16 uur. Wij verwelkomen je graag in De Bilding, op de vrijetijdscampus De Kimpel, Eikenlaan 25 in Bilzen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio