Neos Hamont-Achel zet het nieuwe jaar gezellig in

Print
Hamont-Achel - Op 15 januari organiseerde Neos Hamont-Achel haar nieuwjaarsreceptie. Rond 14 uur verzamelden de Neos-leden in de mooi versierde zaal van het Michielshof, waar ze konden genieten van een nieuwjaarsglaasje en wat hapjes.

Tijdens de receptie had iedereen ruim de tijd om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Daarna sprak voorzitter André Spaas de aanwezigen toe. Hij bedankte alle leden voor de samenwerking tijdens het afgelopen jaar en hoopte 2019 op dezelfde positieve manier verder te kunnen zetten. Secretaris Hugo Vandenboer gaf aan de hand van een PowerPointpresentatie een overzicht van de werking van afgelopen jaar. Als voornaamste werd er gesteld dat er een grote deelname was voor elke activiteit, wat een stimulans is voor het bestuur.

Na het officiële gedeelte konden de aanwezigen genieten van een lekker diner in buffetvorm. Tijdens het diner werden beelden getoond van alle activiteiten van 2018. De dj zorgde voor de muzikale omlijsting en als slot was er nog een optreden van vier dames uit Meeuwen (Oudsbergen) die door hun zang en sketches sfeer in de zaal brachten. Zo werd het een aangename en geslaagde activiteit.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio