Tuinhier Pelt viert Nieuwjaar

Print
Tuinhier Pelt viert Nieuwjaar

Foto: Anny Truyens

Overpelt / Neerpelt - Zopas organiseerde Tuinhier Pelt een nieuwjaarsreceptie voor haar leden. Daar werden wensen uitgedeeld en werd het nieuwe jaarprogramma opgesteld.

Tuinhier Pelt wenste op de nieuwjaarsreceptie de talrijk opgekomen leden het allerbeste voor 2019. De voorzitster las haar traditionele nieuwjaarsbrief voor. Vooral de wens voor weer "een jaar met heel veel zon, maar zonder de rosse plekken in het gazon" viel bij de leden in de smaak.

Daarna volgde de voorstelling van het nieuwe en zeer gevarieerde jaarprogramma. In 2019 kunnen de leden weer nieuwe themalessen volgen. Ook de reis en de daguitstappen voor 2019 werden voorgesteld en daarvoor konden de aanwezige leden zich inschrijven. Het werd een stormloop om erbij te zijn. Zo was de daguitstap naar Antwerpen onmiddellijk volgeboekt. Tijdens het foto-overzicht van 2018 werd er wijn, fruitsap en water geserveerd. Ook de lekkere feestelijk belegde broodjes werden erg gegeerd. Kortom, Tuinhier Pelt maakte alvast een geweldige start voor een nieuw druk werkjaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio