Samana Grote-Heide viert driekoningenfeest

Print
Samana Grote-Heide viert driekoningenfeest

Foto: Jan Alders

Neerpelt

Overpelt / Neerpelt - Vorige week vierde Samana Grote-Heide met ongeveer 60 leden haar jaarlijks driekoningenfeest. De zaal was al gauw gevuld om elkaar een gezond 2019 te wensen.

Rik Molemans, de nieuwe secretaris van Samana Grote-Heide, heette alle aanwezigen hartelijk welkom, bij afwezigheid van onze nieuwe voorzitter, Jaak Aerts. Zoals gewoonlijk begon dit samenzijn met een bezinning met mooie teksten en gezegden. Na het inschenken van een drankje en het nuttigen van een lekkere warme soep, bracht Gerrit op humoristische wijze als nieuwe kapelaan van de parochie een parodie over de nieuwe gebruiken in de kerk en de samenwerking met haar onderdanen en liet hij weer zijn prachtige tenorstem horen.

Na de warme maaltijd vergastte Magda de aanwezigen samen met haar zus Maria op een geslaagd zangoptreden. De tombola sloot deze gezellige namiddag af. Het team van Samana Grote-Heide is ook de kookmoeders, Lein en Mariette en hun zeer gewaardeerde hulp Michel, dankbaar voor het bereiden van de warme maaltijd. "Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar al onze kernleden die van dit driekoningenfeest een feestelijk gebeuren maakten", besluiten ze.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio