Mode

TREND. Cartoons op je kledij

Print

Foto: Catwalk Pictures

De modewereld bracht vorig jaar nog een ode aan 's werelds bekendste muis om zijn negentigste verjaardag te vieren, maar flink wat ontwerpers lijken ook voor de komende zomer maar geen genoeg te krijgen van cartoonfiguurtjes. Gucci en Coach hielden het bij bekende figuren van Disney, Jeremy Scott zocht zijn inspiratie dan weer bij de meest bekende Japanse animatiefilm.

Dienen cartoons enkel tot het leedvermaak van kleine kinderen? Niet als het van de modewereld afhangt. Zij lieten zich voor de komende zomer namelijk inspireren door bekende cartoons en tekenfilms. De meest toonaangevende figuren van Disney werden door Gucci, Coach en Nana Judy van stal gehaald, Jeremy Scott toonde dan weer zijn grote voorliefde voor Pikachu.

(Foto's: Catwalk Pictures/ Nana Judy, Jeremy Scott, Gucci en Coach)

Ook op sociale media pakken celebrities en influencers al volop uit met hun favoriete cartoonfiguren. Zo is ook topmodel Bella Hadid een grote fan. Zij koos voor een guitig bovenstukje van Dior.

(Foto's: Photo News, Instagram/ mccoyxowebb en disneyfashionista.com)

Shopping? Sweater met Lisa Simpson - € 19,99 - Mango, zwart shirtjurkje met print van giftige appel - € 350 - Disney x Coach, hoodie met Mickey Mouse - € 29,99 - H&M, roze sweater met Pink Panther - € 14,95 - Zara, handtasje met Mickey Mouse - € 228 - Dooney & Bourke, hangertje met Pikacku - € 432 - Jewelry For Less

Niet te missen