Celebs

Kim Kardashian legt alle baby's van de familie in de watten

Print
Kim Kardashian legt alle baby's van de familie in de watten

Foto: Instagram

Kerstmis is nog lang niet voorbij ten huize Kardashian. Kim Kardashian bracht uit Japan immers dure handtassen van Louis Vuitton ter waarde van gemiddeld zevenduizend euro mee als verrassing voor alle kleintjes van haar familie.

Je bent nooit te jong om een designerhandtas in je bezit te hebben. Dat moet Kim Kardashian gedacht hebben toen ze voor alle kleintjes uit de familie een handtas van Louis Vuitton meebracht uit Japan. In totaal kocht ze acht stuks ter waarde van 6400 pond, omgerekend 7300 euro, voor haar dochters North (5) en Chi (elf maanden), en haar nichtjes Penelope (6), Dream (2), Stormi (elf maanden) en True (9 maanden).

De vrijgevige Kim gunde daarnaast ook zichzelf een pleziertje. Wanneer een alerte fan haar vroeg wat ze met de extra twee handtassen van plan was, antwoordde ze het volgende: "Ik hield ééntje voor mezelf en ééntje extra voor de toekomst."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat ?? (@kimkardashiansnap) on

Halfzus Kylie Jenner postte dan weer een filmpje op haar Instagrampagina waarop te zien is hoe de kleine Stormi reageert op het geschenkje van haar tante. Daaruit blijkt dat één van de jongste telgen van de familie al een net zo dure smaak heeft als haar mama en tante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Niet te missen