Stijn Snellinx uit Oudsbergen speelt hoofdrol in musical 'PIPPIN'

Print
Stijn Snellinx uit Oudsbergen speelt hoofdrol in musical 'PIPPIN'

Foto: Vincent Renes

Opglabbeek - Stijn Snellinx uit Oudsbergen speelt één van de hoofdrollen in de Broadway musical 'PIPPIN', die van 15 tot en met 24 februari te zien is in Bocholt met 13-koppig Live orkest.

Stijn die al jarenlang lid is van Musical F-Act in Opglabbeek / Oudsbergen is uitverkozen om één van de hoofdrollen te vertolken in dit jubileum spektakel. Een rol die in Amerika tot twee keer toe een prestigieuze Tony Award wist te winnen.
Stijn kruipt in de rol van Pippin. Hij is een toevallige voorbijganger die tijdens deze voorstelling als nieuwkomer bij een reizend theatergezelschap de hoofdrol mag gaan spelen. Met een finale die niemand ooit nog zal vergeten.
Dit gezelschap staat onder streng toeziend oog van de Leading Player, die met haar mysterieuze theatergezelschap deze speciale voorstelling ten tonele zal brengen.

In deze veelal komische musical, met prachtige songs, die sommigen doen denken aan de bekende Motown-sound uit de jaren 70, zijn zij als theatergezelschap nog op zoek naar Pippin. Het liefst gespeeld door een doodgewone jongeman (Stijn) die nog niet precies weet wat hij met zijn leven wil. En op uitnodiging van onze spelers zal u hoogstpersoonlijk live aanschouwen welke bijzondere artiest deze hoofdrol ditmaal mag gaan vertolken. In de spotlight laat dit gezelschap hem het leven zien zoals het zou kunnen zijn ten tijde van Karel de Grote,…of is hij daar werkelijk?

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Musical F-Act, zal deze voorstelling gespeeld worden met in de hoofdrollen de spelers van F-Act Bocholt en bijgestaan door een geweldig zang, dans en spel ensemble uit de andere F-Act groepen. Waaronder uit F-Act groep Opglabbeek: Sarah Karapidis, Senne Daemen en Lindsey Brenkers.
De rol van Pippin wordt tevens gespeeld door Niels Renes die musical coach is in Opglabbeek.

De regie is in handen van Vincent Renes en het 13-koppig live orkest wordt gedirigeerd door Jan Rypens (o.a. Ballet van Vlaanderen, Mary Poppins). Voor de eerste keer zal de volledige revival versie uit 2013 in het Nederlands uitgevoerd worden.

F-Act maakt tevens kans om genomineerd te worden voor de Amateur Musical Awards 2019

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio