© Sandra Lenaerts

© Sandra Lenaerts

thumbnail: null
thumbnail: null

VZW 't Stupke stelt voor 'Dreams and Nightmares'

Voor kinderen zijn dromen onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Voor volwassenen ligt dit vaak moeilijker. Maar stel je eens een leven zónder dromen voor.

Sandra Lenaerts

Op zaterdag 12/01/19 staat het Vallers Vuur (organisatie van ’t Stupke) volledig in het teken van dromen en nachtmerries. Een spannende verhalentocht dompelt je onder in deze mystieke wereld.Pittig detail: het volledige verhaal werd in eigen beheer geschreven en geregisseerd door Marc Hamers en Ferre Muermans, leden van vzw ’t Stupke. Daarnaast zijn alle acteurs en figuranten eveneens lid van deze organisatie. Creatieve bijtjes dus!

Tijdens de tocht wordt de bladzijde der dromen gestolen uit het Boek der Aarde. Dit heeft grote gevolgen voor de mensheid! De deelnemende wandelaars worden door heerser “Insomnie” op pad gestuurd om de verloren bladzijde terug te vinden. Hopelijk slagen zij met de hulp van magiër “Luxius” in hun opdracht.

Ben jij stoer genoeg om de uitdaging aan te gaan? Wil jij ook graag terug kunnen dromen?Kom dan op zaterdag 12/01/19 vanaf 18.30u naar het Vallers Vuur (Kampplaats ’t Stupke, Stroekestraat 10 te Valmeer). De tocht is toegankelijk voor 0 tot 99 jaar. Breng dus je broertje, zusje, vriendje, ouders, grootouders,... zeker mee!

Het programma:18.30u: verhalentocht voor groot en klein (vertrek aan feesttent tss. 18.30u en 20u)20u: Kids-Fun met Benny en Lenny in de verwarmde feesttent21u: slotspektakel21.30u: naborrelen in de feesttent

Org. 't Stupke V.z.w Stroekestraat 10, 3770 Val-Meer (0472/24 27 78)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio