Britney Spears legt carrière stil voor onbepaalde tijd: “Dit is erg moeilijk voor mij”

Britney Spears zet haar carrière voor onbepaalde tijd op pauze. Dat heeft de 37-jarige zangeres zelf meegedeeld via Instagram. Ook over de reden is ze openhartig: papa Spears is ernstig ziek en dus wil ze haar volledige focus bij de familie leggen.

evdg

Britney Spears staat erom gekend een erg hechte band met haar vader te hebben. De man was altijd haar financieel adviseur en stond haar ook bij toen ze in 2007 een zenuwinzinking kreeg. Nu hij zelf ziek is, wil de zangeres er dan ook staan voor hem. Haar Domination-tournee wordt gecanceld.

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, want dit is erg moeilijk voor mij om te zeggen”, klinkt het op Instagram. “Het is met pijn in het hart, maar ik zal mijn nieuwe tournee niet uitvoeren. Het is belangrijk om je familie altijd op de eerste plaats te zetten.”

Bijna dood

Een paar maanden geleden werd vader Spears opgenomen in het ziekenhuis en hing zijn leven aan een zijden draadje. “We zijn zo dankbaar dat hij daar levend uitkwam”, zegt zijn dochter. “Maar hij heeft nog een lange weg te gaan. Ik wil hem mijn volle focus en energie kunnen geven.”

Fans die al een ticketje konden bemachtigen voor de show, krijgen de som terugbetaald.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.