Meerdere slachtoffers bij schietpartij in bowling in Los Angeles

Bij een schietpartij in de buurt van de Amerikaanse stad Los Angeles zijn “meerdere slachtoffers” gevallen. Dat meldt de politie van het stadje Torrance. Volgens de Amerikaanse zender CNN vielen drie doden en vier gewonden.

evdg

Het incident speelt zich af in Gable House bowl, een bowlinghal in Torrance, een kuststad in de Amerikaanse staat Californië, zo’n 30 kilometer van grootstad Los Angeles. Volgens verschillende bronnen zou de schutter nog steeds actief zijn. De lokale politie is ter plaatse.

De feiten speelden zich volgens de LA Times af in “Gable House Bowl” een bowlinghal in het kuststadje Torrance dat op ongeveer dertig kilometer ten zuidoosten van Los Angeles ligt. Volgens getuigen ontstond er rond middernacht (plaatselijke tijd) een vechtpartij, waarna een betrokkene het vuur opende. Er zouden drie dodelijke slachtoffers te betreuren zijn. Vier anderen raakten gewond.

Op sociale media is een filmpje opgedoken van een getuige. Op de beelden is te zien hoe een man met bebloed T-shirt op de grond ligt, andere personen zijn aan het roepen en rondrennen.

De Torrance Police Department meldde meteen na de feiten in een tweet dat er “meldingen waren van schoten en meerdere slachtoffers”. Buurtbewoners werden gevraagd weg te blijven uit de omgeving.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.