Ine (27) en Davy (33) verhuizen deze maand (definitief?) naar Nieuw-Zeeland: “Ons volgende kerstfeest is op het strand, in volle zomer”

Foto: Serge Minten

Hasselt -

Enkele mails en een sollicitatiegesprek via skype eind oktober. Meer was er niet nodig om het leven van Ine De Smedt (27) en haar vriend Davy Schrijvers (33) helemaal om te gooien. De kans om in Nieuw-Zeeland als orthopedisch verstrekker aan de slag te gaan, was er voor haar eentje van ‘nu of nooit’. Davy gaf zijn job als logistiek planner al op, klaar om zijn grote liefde te volgen. Voor hoelang? Minstens twee jaar, maar als ze het hebben over terugkeren naar België, is dat telkens in voorwaardelijke wijs. “Een reeks over mensen voor wie 2019 helemaal anders wordt? Dat kan je in ons geval wel zeggen”, lacht het koppel, dat nog deze maand hoopt te vertrekken.

Ine en Davy verwelkomen ons in het huis van haar ouders in Hasselt. Die zitten immers voor drie maanden in Thailand. De appel valt niet ver van de boom, waar ter wereld die ook staat. Een ideale situatie ...

Nieuwe Video's