De Driesprong in kerststemming

Print
De Driesprong in kerststemming

Foto: Leen Vandewal

Millen

Riemst - Na een leuk en leerrijk eerste trimester stond de kerstvakantie voor de deur. Maar die laatste dagen was er natuurlijk ook nog tijd om samen te vieren en plezier te maken in GBS De Driesprong.

Op 18 december gingen de klassen van GBS De Driesprong de kerstsfeer brengen in rusthuis De Elckerlyc in Millen. Ze zongen liederen zoals 'Jingle Bells', 'Stille Nacht', en 'Oh denneboom'. Ze wilden graag een warm kerstgevoel doorgeven aan de bewoners van De Elckerlyc. De inwoners vonden het een heel mooi luisterconcert.

Op donderdag 20 december was er het jaarlijkse kerstfeest. 's Middags kregen de leerlingen van de lagere school frietjes met balletjes in tomatensaus. Tijdens de namiddag werden er allemaal leuke activiteiten gedaan. Dit jaar hebben we spelletjes gespeeld, een 'kerstknutsel' gemaakt en afgesloten met enkele plezante en grappige liedjes en dansjes.

Op vrijdag 21 december hielden de kinderen van het vijfde en zesde leerjaar een kerstfeestje in de klas. Op voorhand trokken ze een lotje met daarop de naam van hun klasgenoot voor wie ze een cadeautje en een passend gedichtje moesten voorzien. En zoals elke vrijdag werd de namiddag afgesloten met een toffe zwembeurt vol waterpret.

Dit artikel werd geschreven door Thomas en Sophie

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio