© Gwen Aerts

© Gwen Aerts

© Gwen Aerts

© Gwen Aerts

© Gwen Aerts

© Gwen Aerts

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Methodeschool Ondersteboven houdt kerstonderonsje

Meer dan 200 wandelende lichtjes zag je door het donkere bos tijdens het kerstonderonsje van Methodeschool Ondersteboven. Het was geen gewone lichtjestocht, want onderweg was er heel wat te beleven en te horen. Dichters of bellen blazers, vertellers met veel magie of over het verhaal van het levend vuurvliegje... Ook hoorde je van ver mooie kerstmuziek van de viool en de gitaar. Twee kerstvrouwtjes bezorgden iedereen onderweg een warm drankje en ook konden de kinderen genieten van de Kerstman.

Gwen Aerts

Eén keer aangekomen in school, kon het kerstonderonsje beginnen. Er waren warme hapjes en lekkere drankjes. Ook kon iedereen genieten van de mooie werkjes die de kinderen van Ondersteboven zelf gemaakt habben. De creatieve werkgroep naald en draad had vele avonden samen gezeten achter de naaimachines. Deze zelfgemaakte werkjes schitterden met kerstlichtjes in de tenten. Zo waren er sjaals, rendieren, pantoffels, kookschortjes en zoveel meer.

Ouderparticipatie staat in methodeschool Ondersteboven voorop. Iedereen genoot rond de vuurkorven van de warmte en gezelligheid, waardoor de kou even vergeten was, van een gezellig kerstonderonsje gesproken! Zo werd 2018 samen in de kou afgesloten met vele Onderstboven kinderen, ouders, grootouders, vrienden die er een warme avond van maakten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio