Kerstfeest bij Samana Engsbergen

Print
Kerstfeest bij Samana Engsbergen

Foto: Benny Cuypers

Engsbergen

Tessenderlo - Dinsdag 11 december 2018 waren de tafels mooi gedekt voor het kerstfeest van Samana Engsbergen-Tessenderlo. Een heerlijk 4-gangen menu werd ter plaatse bereid door een bekwame kookploeg en de bediening werd verzorgd door de vrijwilligers van Samana.

Ontmoetingscentrum ’t Goor was de locatie voor het kerstfeest. Ook dit jaar, net zoals vorig jaar, was het kerkkoor van de parochie bereid gevonden om stemmige kerstliederen te brengen, en dit optreden was weer een schot in de roos.
Ook wat de tafeldecoratie betreft was alles in kannen en kruiken. De menu’s waren in de vorm van een kerstboompje, de kaarsjes waren gemaakt door mensen van home Martine Van Camp, en mooie plantjes, Euphorbia pulcherrima, beter bekend als kerstster, gaven de tafels een prachtig aanzicht. Elke deelnemer kreeg nadien ook het kaarsje mee naar huis.
Het menu was ook weer top! Beginnend met een aperitiefje werd er verdergegaan met het voorgerecht, een visvidee. Nadien kwam er kippenroomsoep en het hoofdgerecht was varkenshaasje met kroketjes en dagverse wintergroenten. Als dessert volgde een Fabiola-rijstschotel.
Dit jaar waren en trouwens méér mensen die deelnamen aan het feest namelijk , we bereikten de kaap van negentig deelnemers, Dat is een groeiend aantal en wijst er op dat Samana het niet slecht doet tussen de andere verenigingen van Engsbergen.
Fotograaf: Greta Camps


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio