Samana Eksel viert kerstfeest

Print

Foto: Marcel Loenders

Eksel

Hechtel-Eksel - Ook dit jaar werden de leden van Samana Eksel, na een huisbezoek, met 138 personen verwacht voor het jaarlijks kerstfeest in de Geer op donderdag 14 december.

De leden werden hartelijk verwelkomd door de kernleden, waarna zij konden plaatsnemen aan de feestelijk gedekte tafels in een zaal die baadde in kerstsfeer. Na het welkomstwoord door de voorzitter volgde een mooi kersttoneeltje weer gebracht door enkele leden van KVLV met als thema: onverwacht bezoek en weerzien op kerstavond. Vervolgens liet de voorzitter beelden zien die hij gefilmd had tijdens voorbereidende vergaderingen en activiteiten van Samana. Dan volgde nog een grappige sketch weer gebracht door enkele leden van KVLV. Dit jaar werd er lekkere kipvidé opgediend. Tussendoor was er gelegenheid voor een gezellige babbel.

Na een kerstgedicht geschreven door een nieuw kernlid en voorgelezen door drie kernleden volgde een speciaal, lekker en creatief ogend vieruurtje. De namiddag werd afgesloten met een tombola. De aanwezigen vonden een gratis tombolalotje onder hun kopje op tafel. Na het slotwoordje door de voorzitter keerden ze naar huis met enkele belevenissen en ervaringen rijker.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio