Van witloof tot schorseneren: zo vinden kinderen groenten lekkerder
Kinderen en groenten, het is geen evidente combinatie. Maar als de Belgische groentechef Seppe Nobels zich ermee moeit, kunnen jongens en meisjes zelfs de moeilijkere smaken appreciëren. “Het is belangrijk om je te verplaatsen in hun leefwereld. Wat eten ze graag? Koekjes, chips? Daarom is het soms goed om de groenten krokant te laten”, zegt hij aan Danira Boukhriss in het Eén-programma ‘Over Eten’. Het bittere witloof viel matig in de smaak, maar er werd wel van gegeten dankzij de mooie presentatie met rode biet en besjes, de gefrituurde schorseneren met wortelmayonaise was waren een schot in de roos.
vwh
Hoofdpunten
Patrik Hrosovsky zet KRC Genk met belangrijk doelpunt op weg naar zege: “We kunnen blijven dromen”
Knieblessure Bryan Heynen valt mee: “Emotioneel omdat ik team niet kon helpen”
Ja, het kan nog! KRC Genk houdt zijn kans op vijfde titel gaaf met zege op Club Brugge
ANALYSE. Stef Wijnants: “Tolu zakte zwaar door het ijs, Genk moet zondag stuk sterker voor de dag komen”
Beste van Plus
Lees meer
De 20 lekkerste Franse roséwijnen voor minder dan 10 euro (en soms zelfs geen 5 euro)
GEPROEFD. Bij deze Genkse gastvrouw kan je uitgebreid ontbijten op élk moment van de dag
Waar eet … Belle Perez? “Limburgse eetadresjes hebben mijn hart gestolen”
Lang (feest)weekend in zicht: vier cocktailrecepten met bubbels