Gezinsbond steunt De Warmste Week

Print

Tongerlo

Bree - Op 27 oktober 2018 organiseerde de Gezinsbond van Tongerlo al een eerste activiteit voor De Warmste Week.

Toon Steensels heeft een marathon gelopen. Via sponsoring per kilometer wist hij ongeveer 4.000 euro te verzamelen. Toon had voordien nooit lange afstanden gelopen. Speciaal voor De Warmste Week heeft hij flink getraind en kon zo onder aanmoediging en steun van vele sympathisanten de lange afstand van 42 km lopen. Een dikke pluim voor Toon!
Op 23 december volgt er een tweede activiteit voor de warmste week, op het dorpsplein vanaf 15 uur. Het wordt een gezellig muzikaal dorpsgebeuren waarbij verzoeknummers kunnen worden aangevraagd, afgewisseld met live optredens in een gezellige sfeer met vuurkorven, drank en eetstandjes.
Ook Moepi, de voor- en naschoolse opvang van basisschool Kadee, steunt mee. De opvangmama’s hebben samen met de kinderen vele kerstknutselwerken gemaakt en bieden deze te koop aan op vrijdag 14 december van 15 tot 19 uur aan de kleuterschool van Tongerlo. Ook hier zijn er lekkere hapjes en drankjes voorzien.
De opbrengst van al deze evenementen gaat naar het goed doel, nl. vzw Prinses Harte. Dit is een organisatie die speciale pakketten samenstelt voor kinderen met kanker, vb. een speciale pyjama, spelletjes, ridderpak…


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio