Winnaars ballonnenwedstrijd Brambierfeesten bekendgemaakt

Print

Louwel

Opglabbeek - In het tweede weekend van september vond naar jaarlijkse gewoonte de ballonnenwedstrijd van de Brambierfeesten plaats. Intussen zijn de winnaars van deze wedstrijd bekendgemaakt.

Op 9 september vlogen er meer dan 350 ballonnen de lucht in op de Brambierfeesten in Louwel. Aan iedere ballon hing een kaartje dat de vinder kon terugsturen. En wiens kaartje van het verste terug kwam, dat was de winnaar van de wedstrijd.

Dit jaar was de gelukkige winnares Nora Geebelen uit het eerste leerjaar. Haar ballon legde maar liefst 511 kilometer af. Ze won een bon van fietshandel Breuls ter waarde van 100 euro. Op de tweede plaatste eindigde Bes Verheyden uit het klasje van juf Mariet. Haar ballon vloog een mooie 442 kilometer door de wolken. Ze kreeg daarvoor een bon van 30 euro uit een speelgoedwinkel. Op de derde plaats was er een ex aequo. De ballonnen van Bram Gabriels en die van Lien en Matis Geebelen vlogen samen zo'n 364 kilometer ver. Zij kregen ieder een bon van 10 euro uit een speelgoedwinkel.

Jammer genoeg kan niet iedereen winnen, maar deelnemen is belangrijker dan winnen. Het bestuur van de Brambierfeesten dankt dan ook iedereen die heeft deelgenomen en ook de vrije Basisschool De Zandloper Louwel voor al haar steun. En hopelijk zien ze iedereen volgend jaar terug!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio