Celebs

Zoontje van Chrissy Teigen moet voortaan helm dragen: “Maak jullie geen zorgen”

Print
Zoontje van Chrissy Teigen moet voortaan helm dragen: “Maak jullie geen zorgen”

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen heeft een zoontje, Miles, dat voortaan een helm draagt. Het hoofdje van de kleine jongen is immers ‘licht misvormd’ en het accessoire moet de problemen rechtzetten.

Maandag deelde de ster een foto met haar zoon op de schoot, waarop de jongen een wit helmpje draagt. “Dat heeft hij nodig om zijn schattig, licht misvormd hoofd te herstellen”, schreef Teigen erbij op Twitter. De aandoening, die in de medische wereld plagiocephalie wordt genoemd, komt voor wanneer een van de zachte schedelplaten op het hoofd van een baby plat wordt. Ze ontstaat omdat de baby vaak in een bepaalde houding ligt, maar is niet gevaarlijk voor het kindje.

“Als jullie foto’s van hem zien met de helm, wees dan niet bezorgd. Er is niets ergs aan de hand. En om eerlijk te zijn: met dat helmpje ziet hij er nog schattiger uit”, schreef Teigen nog. Er kon ook een grapje bij in een nieuwe tweet: “Ze hebben gezegd dat het voor mijn hoofd helaas te laat is.”

Chrissy Teigen, die getrouwd is met muzikant John Legend, beviel in mei van zoontje Miles. Het koppel heeft een dochtertje van twee, dat luistert naar de naam Luna. Beide kinderen kwamen ter wereld dankzij een IVF-behandeling, waar het model openlijk over praatte in de pers.

Niet te missen