Campus de helix exclusief op TUI Insights Event in Brussel

Print
Maasmechelen - De afdeling Toerisme van campus de helix heet vanaf dit jaar voluit Toerisme, taal en cultuur. Campus de helix wil de leerlingen van de afdeling Toerisme met alle aspecten van de toeristische sector laten kennismaken. Zo zijn ze voorbereid op een job als bediende, reisbegeleider of gids in de sector en op verdere studies.

In Tour & Taxis in Brussel vond het TUI Insights Event 2019 plaats. Op dit event nodigt touroperator TUI zijn reisagenten uit om kennis te maken met het nieuwe zomeraanbod. Campus de helix kon als enige school een uitnodiging vastkrijgen voor de leerlingen van 6 Toerisme. Zo konden ze deelnemen samen met honderden reisagenten uit heel België. Voor de leerlingen was het indrukwekkend om dit mee te maken en de perfecte gelegenheid om de echte wereld van hun toekomstige beroep te leren kennen.
Het event bestond o.a. uit een grote beurs waar een massa hoteliers uit het volledige Middellandse Zeegebied, luchtvaartmaatschappijen en andere grote toeristische partners zij aan zij stonden in lange rijen standen met de bedoeling zoveel mogelijk reisagenten aan te spreken om hun product toe te lichten. Het was zeer leerrijk om op die manier contacten te leggen met de echte toerismewereld en meer te vernemen over het touroperating gebeuren. De tijd was te kort om te gaan luisteren naar de nieuwigheden in de TUI-zomerbrochures.
De leerlingen waren enthousiast over deze fantastische excursie, de beste ooit. Op die manier werd de drang naar een job in de toeristische sector aangewakkerd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio