Celebs

Kate en Meghan maakten ruzie vlak voor de bruiloft

Print
Kate en Meghan maakten ruzie vlak voor de bruiloft

Foto: photo news

Net voor ze in het huwelijksbootje zou treden met de Britse prins Harry had Meghan Markle nog een ruzie met haar schoonzus Kate Middleton, de echtgenote van Harry’s broer William. Dat meldt The Sun op gezag van “bronnen” binnen de koninklijke familie. De ruzie zou ontstaan zijn omdat Meghan onbeschoft was geweest tegen het personeel van Kate in Kensington Palace.

LEES OOK. Harry en Meghan verlaten Kensington Palace “door spanningen tussen de broers”

“Onaanvaardbaar. Het is mijn personeel, ik praat met ze”, zou een kwade Kate Middleton (36) volgens de “geheel betrouwbare” bron tegen de voormalige ‘Suits’-actrice gezegd hebben. “Het is een lastige situatie”, luidt het nog. “Het ging om een eenmalig incident en de twee zijn vastberaden om een positieve relatie met elkaar te onderhouden, ook al verschillen ze heel erg in hun aanpak.”

Hoewel er al eerdere “meldingen” waren van incidenten tussen de twee - zo zou Meghan Kate aan het huilen gebracht hebben tijdens het passen van de jurk voor bruidsmeisje Charlotte - ontkent het paleis met klem dat er een ruzie geweest is.

Eerder werd wel al gezegd dat - ondanks hun oorspronkelijke plannen - prins Harry en Meghan niet zullen intrekken in Kensington Palace. De twee zullen Kensington Palace begin volgend jaar verlaten.

Niet te missen