Limburgse finaliste MNM Rising Star: “Ik zou mezelf nooit hebben ingeschreven”

Print
Limburgse finaliste MNM Rising Star: “Ik zou mezelf nooit hebben ingeschreven”

Maandagochtend werden tijdens ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op radiozender MNM de 3 finalisten van de talentenwedstrijd ‘MNM Rising Star’bekendgemaakt. De Limburgse Ine Tiolants, een van de finalisten, kan je vanavond aan het werk zien op Winterland.

Eén van de 3 kanshebbers om in de voetsporen van OT te treden is de 22-jarige Ine Tiolants uit Alken. Ine wist de vakjury te overtuigen met haar aangrijpende versie van ‘A Million Dreams’ van P!nk. Ine, die in het verleden reeds te gast was bij radiozenders als Q-music, MNM, Joe en Studio Brussel om haar eigenzinnige covers te brengen, en onlangs ook op eigen kracht een eerste single ‘The Odds’ uitbracht, werd vorige week door haar moeder met een smoesje naar MNM gelokt, want ze had zelf geen idee dat ze ingeschreven was voor ‘MNM Rising Star’.

Bekijk en beluister HIER ‘A Million Dreams’ van Ine Tiolants

“Ik ben héél blij dat ik het tot in de finale geschopt heb”, aldus Ine Tiolants. “Ik werd ingeschreven voor ‘MNM Rising Star’ door Greet (Lens), een vriendin van mijn mama (Wendy Motmans). Greet wist dat ik mezelf niet zou inschrijven, omdat ik niet zo ben voor ‘wedstrijden’. Ik hou niet echt van competitie en doe eigenlijk liefst gewoon rustig mijn ding.

Vorige week vroeg mama plots of ik samen met haar en Greet wou gaan shoppen in Brussel. Voorafgaand zouden we eerst een rondleiding op de VRT krijgen. Ik mee natuurlijk en voor ik het wist duwden ze me de studio van MNM binnen, waar alles klaar stond. Ze hebben dat goed gespeeld moet ik zeggen (lacht). Het zou natuurlijk fantastisch zijn om deze wedstrijd te kunnen winnen, maar ook als ik niet tot ‘MNM Rising Star’ wordt verkozen, blijf ik zingen, muziek maken en nummers schrijven, want dat is gewoon mijn leven”, zo besluit Ine.

Ine zal woensdagavond 28 november om 20u30 live optreden op Winterland Hasselt. Uiteraard zal in haar setje het nummer ‘A Million Dreams’, de cover van de hitsingle van P!nk waarmee ze het tot in de finale schopte, niet ontbreken.