Aangeboden door VLAM.

© VLAM

Job Swap: chef zoekt boer

Een goede chef bereidt haar gerechten met verse, eerlijke en zoveel mogelijk lokale producten. Zo ook Francesca Sterckx, chef van restaurant Mistinguett in Aarschot. Maar weet ze ook waar deze producten vandaan komen?

Aangeboden door VLAM.

Francesca gaat op bezoek bij een varkenskweker om met eigen ogen te zien hoe van begin tot eind er met de varkens wordt omgegaan. Boer Anton Vanschoubroek toont haar graag hoe het in zijn werk gaat op de varkenskwekerij van zijn ouders. De beestjes krijgen voldoende ruimte en een compleet rantsoen van eiwitten, tarwe en rogge zodat het de varkens aan niets ontbreekt.

Wil je zien hoe het Francesca vergaat en hoe de varkens zelfs van vloerverwarming genieten? Check dan snel de video!

Varkensvlees verrassend veelzijdig. Ontdek meer.

Op zoek naar verrassende recepten met lokaal varkensvlees.Laat je hier inspireren.