© Roger Vincken

© Roger Vincken

thumbnail: null
thumbnail: null

Vier hockeyploegen van Hasselt Stix naar een hogere afdeling

Hasselt Stix heeft 4 kampioensploegen in zijn rangen en trakteerde hen op enkele uitdagende evenementen.

Roger Vincken

Hasselt Stix eindigde dit veldseizoen met 4 kampioensploegen. De U10 Boys1 en de U12Boys1 spelen volgend jaar in de 2e afdeling van de Vlaamse hockeyliga. De U14Girls1 stijgen naar de 1e afdeling en de U14Boys1 zullen als enige Limburgse ploeg aantreden in de nationale afdeling van de Belgische Hockeybond. Op de bijgevoegde foto van de U14Boys1 zien jullie van links naar rechts en van boven naar onder: Atte Luyten, coach Jean-Christophe Schobbens, Thijs Dejagere, Mathieu Swerts, manager Bert Luyten, Killian Adriaenssens-Piasecki, Dante Croquey, Rein Hermans, Ben Willems, Lenz Van de Zand, Daan De Meulder, Emile Schobbens, Reno Stessens, Michael Van Herk, Bernard Swerts en Sander Baeten.

Op 18 november sloot hockeyclub Hasselt Stix daarom voor zijn 450 leden het veldseizoen af met een gratis hockeyclinic onder leiding van Sportivity Service uit Veldhoven en een leuk sinterklaasfeest.Op 24 november tenslotte organiseerden zij, met de steun van Siematic Belgium, een minifestival voor jong en oud in de Landrover en Jaguar garage Metropool Hasselt. In een sprookjesachtige atmosfeer en onder ruime belangstelling startte de Stixland Party stipt om 20u. Met een optreden van Polly et les quatre Snaar en een enthousiaste DJ Sjambrang heeft de jeugd zich uitermate geamuseerd. Profiaciat en dank voor de organisatoren van beide evenementen.

Vanaf deze week starten maar liefst 7 jeugdteams in de zaalcompetitie. Duimen dus voor de U12G1, U12G2, U12B1, U14G1, U14G2, U14B1 en U16G1. Wie de trainingen en wedstrijden wil meemaken, kan terecht in de sporthal van KTA1 op de Koning Boudewijnlaan te Hasselt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer