Grootoudersfeest in BS De Eik

Print
Wellen - Elk schooljaar zetten de leerlingen van BS De Eik de grootouders een dagje in het zonnetje. In de voorbije schooljaren gebeurde dit met een spetterend optreden, maar dit schooljaar kozen de tieners van de school (4-6de leerjaar) voor iets anders.

Zo werden de grootouders van het vierde leerjaar door hun eigen kleinkind hartelijk ontvangen in de refter van de school voor een praatspel. Aan de gezichten te zien, kwamen zowel de kleinkinderen als de oma’s en opa’s heel wat leuke dingen te weten over elkaar. De grootouders van het vijfde leerjaar konden deelnemen aan twee workshops. Zo leerden ze samen de chachacha te dansen of gingen ze een potje kaarten. Plezier verzekerd!
Het zesde leerjaar is de laatste weken bezig met de voorbereidingen voor het FLL-project. Zij stelden dit project voor aan de oma’s en opa’s. Voor veel grootouders werd nu heel duidelijk waar het project omdraait. Bovendien stonden ze versteld van de creatieve en toch ook doordachte presentaties van de zesdejaars. Na de workshops en presentaties konden de grootouders met hun kleinkind genieten van een lekker tasje koffie en wat taart of een tas soep met brood.
Na de middag was het dan de beurt aan de kleuters en de leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar om hun talenten op het podium te tonen. In mooie kostuums en op swingende liedjes brachten ze heel de zaal tot leven. Telkens werden de kinderen op een daverend applaus van de enthousiaste grootouders getrakteerd. Na het optreden was er nog tijd voor een hapje en een drankje. Ook konden de bezoekers nog genieten van een kunsttentoonstelling met als thema ‘Groetjes uit …’ of konden ze eens langsgaan op onze boekenbeurs om een leuk boek te kopen voor zichzelf of de kleinkinderen.
Het was een geweldig leuke dag voor jong en oud.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio