Celebs

Nog maar net getrouwd met tegenspeelster, maar Kit Harington al beschuldigd van bedrog

Print
Nog maar net getrouwd met tegenspeelster, maar Kit Harington al beschuldigd van bedrog

Foto: Isopix

In juni stapte Kit Harington in het huwelijksbootje met zijn 'Game of Thrones'-tegenspeelster Rose Leslie, maar dat bootje is beginnen te wankelen. Een Russisch model beweert namelijk dat de acteur tijdens en na zijn huwelijk seks heeft gehad met haar. Hij ontkent echter de vrouw ooit te hebben ontmoet.

Het Russische model Olga Vlaslova beweert dat zij en Kit Harington (31) al enkele maanden een affaire hebben. Pijnlijk, want de Britse acteur trouwde in juni nog met Rose Leslie, die in 'Game of Thrones' zijn geliefde Ygritte vertolkt.

In een poging om haar beweringen kracht bij te zetten, deelde de Russische een naaktfoto van een slapende Harington die werd genomen na hun eerste zogezegd stomende ontmoeting in Luxemburg. Fans geloven echter niet dat het om hem gaat, maar wel dat er lustig met Photoshop werd gewerkt. 

"Compleet onwaar"

De acteur, die Jon Snow vertolkt in de populaire reeks, ontkent zelf in alle toonaarden de aantijgingen en liet een officiële mededeling verspreiden. "De beschuldigingen zijn compleet onwaar. Hij is nooit in Luxemburg geweest en heeft Olga Vlaslova nog nooit ontmoet", klinkt het.

 

Niet te missen