Celebs

Justin Bieber bevestigt voor het eerst zijn huwelijk

Print
Justin Bieber bevestigt voor het eerst zijn huwelijk

Foto: Photo News

Het was al enige tijd een publiek geheim dat Justin Bieber inmiddels getrouwd is. Maar bevestiging van de artiest zelf kwam er niet, tot nu. Op Instagram liet hij weten dat hij zijn eerste Thanksgiving “als een getrouwde man” achter de rug heeft.

Justin Bieber (24) zou in september in het huwelijksbootje zijn gestapt met zijn vriendin Hailey Baldwin (21). Ze deden dat in het allergrootste geheim. Maar het Amerikaanse magazine People kon het nieuws toch aan het licht brengen, op basis van verhalen van ooggetuigen.

Nu heeft de Canadese zanger het nieuws ook zelf bevestigd. In een boodschap voor Thanksgiving maakte hij duidelijk dat hij en Hailey inmiddels man en vrouw zijn.

“Mijn eerste Thanksgiving als een getrouwde man én als gastheer”, schreef hij. “De eerste keer dat de twee kanten van de familie samenkwamen. Relaties zijn moeilijk en liefde is niet altijd makkelijk. Maar bedankt, Jezus, dat je mij laat zien hoe het moet. Elke dag is een leerproces. Ik probeer meer te zijn zoals hij: geduldig, lief, onbaatzuchtig. Ik heb een lange weg af te leggen, maar de gratie van God volstaat.”

Niet te missen