Celebs

Van misbaksels tot een borstpomp: zo vierden de sterren Thanksgiving

Print
Van misbaksels tot een borstpomp: zo vierden de sterren Thanksgiving

Foto: *

Op donderdagavond 22 november werd in de Verenigde Staten Thanksgiving gevierd. Veel sterren schoven met hun familie aan tafel en deelden hun mooiste momenten en waarvoor ze dankbaar zijn via Instagram. Het ging er echter niet bij allemaal zo glamoureus aan toe als bij pakweg de Kardashians. Chrissy Teigen werd geconfronteerd met een misbaksel, Kate Hudson deelde - heel dankbaar - een video van haar borstpomp.

Kylie Jenner deelde op Thanksgiving een gezinsportret met haar lief Travis Scott en hun dochtertje Stormi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Madonna is dankbaar voor haar kinderen. "Ze hebben me door deuren doen wandelen en naar wegen geleid die ik anders nooit zou hebben genomen. Roem en verpulverde records kunnen het niet evenaren", schreef ze vanuit Malawi.

 


Actrice Jennifer Garner is dol op Thanksgiving-tradities, maar dit jaar pakte ze het anders aan. Ze nodigde een vriendin uit Engeland uit en samen bepaalden ze hun eigen, nieuwe en absurde tradities.


Blake Lively doorprikt de illusie van een glamoureuze Thanksgiving. Ze deelde eerst een foto in een galajurk, op de tweede foto was haar huidige situatie te zien op de achterbank van een auto met een hamburger in haar hand. "Verwachting versus realiteit", staat erbij te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanksgiving: EXPECTATION vs REALITY....

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on


"Bedankt voor het mirakel van het leven", zegt Kate Hudson, die onlangs voor de derde keer mama is geworden. "Aan de dankbaarheid voor mijn borstpomp is het nog even werken."


"Bijna tijd voor de kalkoen", schreef Reese Witherspoon.


Chrissy Teigen heeft een ongelukje gehad in haar oven. "Voor het geval je je afvraagt waarom ik het uiteindelijke resultaat van mijn taart niet op mijn Instagram-verhaal heb gedeeld ...", staat er bij een aangebrand toetje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

in case you are wondering why I didn’t put my finished pie on my instastory

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Topmodel Kendall Jenner houdt het op een "zo dankbaar, wow" en laat met een filmpje zien hoe de Kardashian-familie in alle luxe vierde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so thankful wow

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


Topmodel Gigi Hadid drukt haar dankbaarheid uit met foto's van de natuur. "Dankbaar vandaag en altijd voor elk moment, elke les en de personen die me in dit leven vooruit hebben geholpen."


Ook onze Astrid Coppens en haar man Bram vierden mee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Thanksgiving ?? #thanksgiving #thanksgivingdinner #turkeyday #turkey

A post shared by ASTRID (@oneandonlyastrid) on

Niet te missen