© Jean Paul Magdelijns

© Jean Paul Magdelijns

© Jean Paul Magdelijns

© Jean Paul Magdelijns

© Jean Paul Magdelijns

© Jean Paul Magdelijns

200 senioren genieten van seniorenshow

Zopas organiseerde Senioren Adviesraad (SAR) in samenwerking met de gemeente weer de seniorenshow in de evenementenhal Den Dijk in Zonhoven. Met zo'n tweehonderd aanwezige senioren was de show ook dit jaar weer een groot succes.

Jean Paul Magdelijns

Bij aanvang van de namiddag huldigde Jef Goris, als voorzitter van de SAR, schepen Hary Schraepen. Volgend jaar komt er een einde aan zijn jarenlang mandaat als schepen voor senioren. Hary werd dan ook van harte bedankt en een geschenkje kon hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Daarna genoten een tweehonderdtal aanwezige senioren in evenementenhal Den Dijk van een geslaagd optreden van ras- entertainer en zanger Patrick Onzia en komiek Dirk Van Voren. Patrick kreeg met zijn prachtige stem en veel meezingers een goed gevulde zaal aan het wiegen en zingen. Samen met Dirk Van Voren bracht hij in enkele leuke sketches de zaal aan het lachen.

Tijdens de pauze konden de aanwezigen genieten van broodjes en taart. Patrick Onzia nam ook even de tijd om Mia Achten te begroeten, met haar 95 jaar de oudste aanwezige. Na de pauze vergastte het artiestenduo de aanwezigen nog meer op zang en grappige sketches waar iedereen met volle teugen van genoot. Zo werd het voor de Zonhovense senioren weer een geslaagde en gezellige namiddag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio