© Joris Sonnemans

Toneel KLJ Herent op de planken met 'De slappe der wet'

De KLJ van Herent speelt naar jaarlijkse gewoonte weer toneel. Dit keer speelt de groep 'De Slappe Der Wet', een klucht van Kamiel Kemels.

Joris Sonnemans

Nu de vrouw van commissaris De Hond voor een weekend naar zee is, staat niets hem nog in de weg om een afspraakje te maken met zijn maitresse. In al zijn hevigheid neemt hij enkele onbezonnen beslissingen en laat zijn "sullige" bode Charel zijn plaats op het politiekantoor innemen. Al wat die laatste moet doen, is een misdadiger bewaken en een onderzoeksrechter ontvangen. Maar dat is blijkbaar toch iets te veel gevraagd...

"We hopen dat opnieuw heel wat toneelliefhebbers de weg naar OC De Vranken vinden", klinkt het bij de KLJ'ers. "Vorig jaar waren we drie van de vier avonden uitverkocht. We hopen dit jaar op minimum hetzelfde aantal toeschouwers. Het is een kwestie van op tijd kaarten te bestellen, want vorig jaar moesten we wat mensen ontgoochelen die te laat waren. We zijn momenteel heel hard aan het oefenen om iedereen weer een gezellige avond te bezorgen!"

De voorstellingen gaan door op 30/11, 1/12, 2/12 en 3/12. Kaarten zijn te koop bij de spelers, 't Winkeltje, frituur 't Hent of via klj-herent@hotmail.com en kosten 5 euro in voorverkoop, 7 euro aan de kassa.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio