© Action Images via Reuters

Zorgen voor PSG: Neymar en Mbappé vallen geblesseerd uit in oefenduels met nationale ploeg

Neymar heeft het veld dinsdagavond in het vriendschappelijke duel tussen Brazilië en Kameroen na acht minuten geblesseerd moeten verlaten. Ook Kylian Mbappé verliet tijdens Frankrijk-Uruguay vroegtijdig het veld.

Neymar greep naar de rechteradductoren na een versnelling en een schot. De aanvaller werd vervangen door Richarlison.

Tijdens de eerste spelminuten uitte Neymar zijn twijfels al aan de medische staf van de Kanaries. Het goudhaantje van PSG speelde eerst voort, maar viel dan toch geblesseerd uit.

Voor PSG en Neymar, die vier dagen geleden de enige doelpuntenmaker was in het vriendschappelijke duel met Uruguay (1-0), komt de blessure hoogst ongelegen. Met een Ligue 1-wedstrijd tegen Toulouse (zaterdag) en een belangrijk Champions League-duel met Liverpool (woensdag 28 november) hebben de Parijzenaars een druk programma.

Ook Mbappé valt uit

En nog was het leed voor PSG niet helemaal geleden want even later moest ook Kylian Mbappé het veld verlaten tijdens Frankrijk - Uruguay. De jonge vedette kwam slecht neer en bezeerde zich aan de schouder. Verder spelen bleek geen optie meer te zijn voor de aanvaller van PSG. Frankrijk won overigens de wedstrijd tegen Uruguay met het kleinste verschil: 1-0.

© BELGAIMAGE

(belga)