Deze beautymerken pakken uit met speciale collecties voor de feestdagen

De feestdagen zijn in aantocht, het nadenken over mogelijke cadeautjes (voor jezelf?) is begonnen. Zoals gewoonlijk zetten de grote make-upmerken in deze tijd van het jaar in op

limited editions

van hun producten of lanceren ze zelfs een volledig nieuwe lijn. Een overzicht van de leukste in het beautyschap.

vwh

M.A.C Pretty Shiny Things

Het merk pakt uit met een kleurrijke collectie, waaronder oogschaduwen met sterk geconcentreerde glitters voor een optimaal sprankelend eindresultaat. Er zijn ook samengestelde kits verkrijgbaar om je feestlook tot in de puntjes af te werken.

www.maccosmetics.com

Kylie Cosmetics

Baby It’s Cold Outside

Kylie Jenner hangt haar eigen feestcollectie op aan een bekend kerstnummer. Verwacht je aan subtiele roze en andere nude oogschaduwkleuren, lippenstiften- en gloss en blush. Niet vertoruwd met haar producten, dan kun je testen met een speciaal setje mini-lippenstiftjes. Bestellen kan online, wordt wereldwijd geleverd.

www.kyliecosmetics.com

Guerlain

190 years of creation

Het Franse parfumhuis heeft twee redenen om te vieren: enerzijds omdat de feestdagen voor de deur staan, anderzijds omdat het dit jaar precies 190 jaar bestaat. Meevieren kan onder meer met de goudkleurige KissKiss -lippenstift en het bijpassende Electric Look-oogschaduw- en blushpalet.

www.guerlain.com

Nars

Een feestelijke ode aan de punk

Mogen de feestdagen wat jou betreft behoorlijk rebels worden? Dan is deze lijn, die knipoogt naar de punkscène in de seventies, vast iets voor jou: verwacht je zowel aan gewaagde als aan zachte tinten, gepresenteerd in stoere verpakkingen met studs.

www.narscosmetics.be

Dior

Midnight Wish

Feestelijke verpakkingen in goudkleur of met kristalachtige accenten, een collectorsetui, klassiekers die onder handen worden genomen, een kwartet van vier sterk gepigmenteerde oogschaduwen en een fonkelende nieuwe nagellak: dat is de nieuwe feestelijke make-uplijn van het Franse couturehuis.

www.dior.com

Armani

Klassiekers in het rood

De eindejaarscollectie van het Italiaanse label is superstrak vormgegeven en bestaat uit zes nieuwe producten. Daarbij horen onder meer een oogschaduwpalet met een mosachtig groene tint en sprankelend goud en een reeks lippenstiften in diepe tinten die bij elke kerst- en nieuwjaarsoutfit passen. Exclusief bij De Bijenkorf.

www.debijenkorf.be

Meer over beautytrends

Niet te missen