Detail gelekt over derde ‘Sex and the City’-film: “Mr. Big zou sterven”

Voor alle duidelijkheid: er komt geen derde film van ‘Sex and the City’, maar er lag wel een script klaar. Daarin staat dat het geliefde personage Mr. Big zou sterven. Dat zei de Amerikaanse journalist James Andrew Miller in zijn podcast ‘Origins’.

vwh

Volgens Miller was het voorzien dat Mr. Big, de grote liefde en echtgenoot van Carrie Bradshaw, in de derde film zou overlijden. “Zijn dood was gepland in het begin van de prent. Hij zou een hartstilstand krijgen in de douche en sterven”, zei hij. “Vanaf dat tragische moment zou de film meer op het verwerkingsproces van Carrie focussen, in plaats van op de band tussen de vier vriendinnen.”

Plannen afgelast

De voorbije jaren werd druk gespeculeerd over het al dan niet uitkomen van een derde film. Fans hoopten op een vervolg, maar in september 2017 nam hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker die helemaal weg. Ze vertelde aan entertainmentblad Extra dat de derde film er nooit komt. “Het is voorbij. We doen het niet. Ik ben teleurgesteld, want we hadden een mooi, grappig en tegelijk hartverscheurend script klaar.”

Volgens de internationale pers konden de plannen niet doorgaan wegens actrice Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones vertolkte. De blonde actrice zou buitensporige wensen gehad hebben voor ze in het project stapte.

Niet te missen