© BELGA

Dries Mertens na de relatieproblemen met Kat: “Veel koppels zouden uit elkaar zijn gegaan”

Dat Rode Duivel Dries Mertens en zijn Kat(rin) Kerkhofs door een woelige periode zijn gegaan in hun relatie, was al bekend. De voetballer vertelt nu aan Humo hoe zij die problemen hebben aangepakt en hoe hij zich nu voelt bij hun relatie. “Denk je dat je, als je van je 16 jaar samen bent, alleen maar geluk hebt gekend? Natuurlijk niet”, klinkt het.

mrra

Wanneer Humo aan Dries Mertens vraagt wie de grootste invloed op zijn leven had, antwoordt hij resoluut: “Kat!” Hun relatieproblemen zijn van de baan. “We hebben het samen opgelost en daar ben ik blij om: het toont nog maar eens hoe sterk wij zijn. Veel koppels zouden uit elkaar zijn gegaan”, reageerde hij in Humo.

Samen hebben ze nu een nieuw huis gekocht in Leuven, maar zich settelen wil Mertens niet. De Rode Duivel voegt er wel aan toe dat hij blij is dat ze nog geen kinderen hebben, omdat hij niet wil dat ze hem als “voetballer” zien en omdat hij naar eigen zeggen “nog te veel geniet van het leven”. “Maar wanneer een ploegmaat zijn kinderen meebrengt naar de uitlooptraining, dan smelt ik ook, hoor”, lacht hij.

Niet te missen