© Isopix

Ondanks enorme verlovingsring gaat Paris Hilton niet langer trouwen

Paris Hilton en haar verloofde Chris Zylka zijn na twee jaar en een spectaculaire verloving uit elkaar, dat wordt door verschillende bronnen bevestigd. Ook de steenrijke hotelerfgename zelf deelde op Instagram een veelzeggende boodschap.

flb

Paris Hilton was al elf maanden verloofd met acteur en model Chris Zylka. Hij vroeg haar vorige winter ten huwelijk op de besneeuwde bergtoppen in Aspen en deed dat met een ring van van liefst 1,5 miljoen euro. De realityster en hotelerfgename deelde achteraf een filmpje op Instagram van het gebeuren en leek door het dolle heen te zijn. "Ik ben nog nooit zo blij geweest en heb me nog nooit zo veilig en geliefd gevoeld", klonk het toen nog.

Maar nu lijkt het sprookje alweer voorbij te zijn. Naar verluidt zouden ze eerder deze maand uit elkaar gegaan zijn. "Ze hebben de verloving enkele weken geleden afgebroken. De relatie vorderde in sneltempo en zij kwam tot de conclusie dat het voor haar niet klopte", klinkt het bij een bron die People te pakken kreeg.

Quote van Marilyn Monroe

Hoewel geen van beide partijen al officieel het nieuws bevestigde, deelde Paris op Instagram wel een veelbetekenende boodschap. Het gaat om haar naar eigen zeggen favoriete quote van Marilyn Monroe. "Ik geloof dat alles gebeurt voor een reden. Mensen veranderen waardoor je leert los te laten. De dingen lopen verkeerd zodat je ze beter kunt appreciëren als ze goed lopen. Je gelooft leugens zodat je uiteindelijk leert dat je alleen jezelf kunt vertrouwen. En soms lopen goede dingen stuk zodat betere zaken samen kunnen komen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen