Meghan Markle luistert niet naar de Queen en trekt glamoureuze outfit aan

Meghan Markle en prins Harry vierden hun zes maanden huwelijk met een bezoek aan de Royal Variety Show in Londen. Meghan droeg voor de gelegenheid een opvallend glamoureus topje met lovertjes over haar beginnend babybuikje. Nochtans zou de Queen naar verluidt graag hebben dat ze zich wat soberder kleedt.

Meghan Markle en prins Harry werden in het London Palladium Theatre verwacht voor de Royal Variety Show. Dat is een benefietgala voor Britse artiesten waar naar jaarlijkse traditie telkens een lid van de koninklijke familie vertegenwoordigd is. Onder meer Clean Bandit en Andrea Bocelli traden er op, alsook de boysband Take That, die Meghan en Harry mocht begroeten bij hun aankomst.

De Duchess of Sussex schitterde letterlijk en figuurlijk in een haltertopje dat bezet was met pailletten en waaronder haar opbollend buikje wat kwam piepen. Opvallend was ook dat ze koos voor een outfit met blote schouders. Nochtans doken in de Britse pers de afgelopen dagen verhalen op dat ze binnen de paleismuren van Buckingham Palace niet zo blij zijn met hoe Meghan zich kleedt. Te veel naar Hollywoodnormen en te weinig als een lid van de koninklijke familie, klinkt het.

Hoge split en onderbroek

Vooral Queen Elizabeth zou niet gelukkig zijn met bepaalde kledingkeuzes van Meghan en zou het graag wat soberder zien. Zo droeg die laatste tijdens haar tournee met Harry in Australië en Nieuw-Zeeland op een gegeven moment een jurk met een wel heel hoge split. Een andere keer was haar jurk dan weer zo doorzichtig dat je haar onderbroek zag. Het heeft er echter alle schijn van dat Meghan zich niets aantrekt van het modeadvies van de Queen.

Meer over Brits koningshuis

Niet te missen