© Freddy Corstjens

Gouverneurs van beide Limburgen ontvangen Bronsgroene Leeuw van Liveke

De Gouverneurs van de beide Limburgen ontvingen op vrijdag 16 november 2018 de Bronsgroene Leeuw tijdens de Limburgse Verbroederingsdag (4 x 11 jaar Liveke) in Maaseik .

Freddy Corstjens

Op vrijdag 16 november verzamelden alle Limburgse Carnavalsverenigingen van Liveke in de Steengoed Arena in Maaseik voor hun jaarlijks verbroederingsfeest 'de Limburgse Dag'. De organisatie was dit jaar in handen van de Mezeiker Vastelaoves Vereiniging het Heilig Wammes en stond volledig in het teken van het jubileum 4x11 jaar Liveke.

Het hoogtepunt van de dag was de uitreiking van de Bronsgroene Leeuw 2018. Deze hoogste Limburgse Carnavalsonderscheiding werd dit jaar uitgereikt aan de Gouverneurs van de beide Limburgen, de heer Herman Reynders en de heer Theo Bovens.

Deze hoge onderscheiding wordt hen toegekend als teken van de verbondenheid van de beide Limburgen. Hun beschermheerschap van Liveke en van de Nederlands-Limburgse koepels SLV en de BCL staat symbool voor hun ondersteuning van onze manier van Vastelaovend organiseren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio