© Jozef Gabriels

© Jozef Gabriels

© Jozef Gabriels

Bokrijk Sport spekt de kas met mosselen

Mosselen scoren goed deze dagen. Ook in Bokrijk, waar voetbalploeg Bokrijk Sport in haar kantine de jaarlijkse eetdag organiseerde. Met de opbrengst wordt een deel van de werkingskosten van de club gespijsd.

Jozef Gabriels

Een stralende zon, een blauwe lucht, heerlijke mosselen, knapperige frietjes, een frisse pint en nog een wedstrijd van de eerste ploeg die je bij wijze van dessert kan volgen door de ruime vensters van de kantine. Meer is er niet nodig om je supporters een fijne zondagmiddag te bezorgen. Ze waren er dan ook in grote getale aanwezig, de ouders, familie en sympathisanten van de spelers en speelsters van de drie heren-, de drie dames- en de drie jeugdploegen waarmee de club in competitie speelt. Zowel de dames als de heren speelden vorig seizoen kampioen en pogen dit jaar het behoud te verzekeren in respectievelijk tweede nationale en derde provinciale.

Wie zondagmiddag andere dingen te doen had, kon zaterdag- of zondagavond terecht in de kantine, want ook dan stonden de mosselen klaar. De club organiseert ook nog andere activiteiten. Zo vond begin november de tweede halloweentocht plaats en wel een dubbele: een verhalentocht voor de kinderen en een griezeltocht voor de volwassenen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio