© ISOPIX

Zijn Wendy Van Wanten en Frans opnieuw een koppel?

Na twaalf jaar kwam er plots een einde aan de relatie van Iris Vandenkerckhove - beter bekend als Wendy Van Wanten - en Frans Vancoppenolle. Dat lieten de twee vorige maand weten via sociale media. Maar volgens Showbizzsite geven ze hun liefde opnieuw een kans.

evdg

Showbizzsite vernam uit goede bron dat Wendy Van Wanten terug samen is met haar Franske. Het nieuwtje krijgen ze echter niet bevestigd noch ontkend bij de twee. Ook Van Wantens oudste zoon Dylan en zijn vriendin Bo zijn niet te bereiken.

Moeilijke tijd

Via sociale media lieten de twee in oktober weten dat ze geen koppel meer waren. “Er niets over te hoeven zeggen en eerst de tijd een beetje verzachtend werk te laten doen, zou eigenlijk ideaal zijn. Maar volledig verstoppen wat niet verstopt kan blijven is evenmin een optie”, stond in het bericht dat de Oostendse zangeres op haar website plaatste.

“Frans en ik gaan voor het ogenblik door een moeilijke tijd. We hebben besloten om minstens tijdelijk uit elkaar te gaan en elkaar de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen. We beseffen ook wel dat met een korte mededeling van deze feiten, het risico op een kwalijke geruchtenmolen niet onbestaande is. We houden op dat vlak ons verdrietige hart vast, maar hopen te mogen rekenen op begrip.”

Verzoening

Frans hoopte echter op een snelle verzoening, zo bleek uit een Facebook-bericht: “Hopelijk is ‘tijdelijk’ geen jaren en kunnen we binnenkort eens praten. Ik hoop dat er nu geen onwaarheden meer hoeven verteld te worden. Uit respect en liefde voor jou en Estelle...”

Of zijn wens nu wel degelijk in vervulling is gegaan, zal blijken uit een reactie van een van de twee.

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S