© ISOPIX

‘F.C. De Kampioenen’-actrice An Swartenbroekx (49) is oma geworden

An Swartenbroekx (49), beter bekend als Bieke uit F.C. De Kampioenen, is oma geworden. Haar man, acteur Guido De Craene, heeft twee volwassen kinderen uit een vorige relatie en één van hen is recent bevallen van een zoontje. Strikt gezien wordt de actrice dus ‘plusoma’, dat meldt het weekblad Story.

adm

De klein spruit heet Ziggy en Swartenbroekx kan haar geluk niet op. “Uiteraard ben ik net als Guido enorm trots en fier met de komst van ons eerste kleinkind”, vertelt ze aan Story. “Als je met iemand trouwt die veertien jaar ouder is, weet je op voorhand dat de kans erin zit dat je een jonge oma zult worden. Maar toen zijn dochter Roxanne en haar partner Simon het heuglijke nieuws vertelden, kwam er toch dat besef van: ik zal vanaf nu tot de oudere generatie behoren.”

De actrice heeft naar eigen zeggen al wat kunnen oefenen. “Begin januari is Guido’s zus ook oma geworden. We konden dus al wat oefenen voor ons kleinkind er kwam (lacht). Voor de moeder van Guido is het trouwens helemaal speciaal. Zij heeft in één jaar tijd gewoonweg twee achterkleinkinderen gekregen”, aldus nog Swartenbroeckx.

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S